“Negeer je lief / je vrienden / je baas. Focus op de weg, niet op je gsm!”

Een WhatsApp-bericht met een hartje van je lief, een nieuwe like op je laatste Instagrampost, een mail van je baas, een sms van je mama om te komen brunchen. Een hele dag door zorgt onze smartphone voor afleiding. Leuk of minder leuk, dat doet er niet toe. Gewoon even negeren als je aan het rijden bent. Even rust, even geen stress en alle aandacht op het verkeer. Want geen enkele melding, oproep of bericht is een ongeval waard. En jouw lief, vrienden, baas of mama begrijpen heus wel dat je hen even negeert tot je veilig op je bestemming aangekomen bent. Focus op de weg, niet op je gsm en ga in #automodus #voorveiligverkeer.

Overtuig je vrienden, familie, collega’s ook om elkaar even te negeren 😉.

Meer info: https://www.veiligverkeer.be/inhoud/focus-op-de-weg-niet-op-je-gsm/