Dealer opgepakt bij verkeerscontrole in Rode

SINT-GENESIUS-RODE – De lokale politiezone Rode heeft dinsdagavond een verkeerscontrole gehouden langs de Zoniënwoudlaan in Sint-Genesius-Rode. Naast een alcoholcontrole en controle van de boorddocumenten werd er ook geflitst. Tal van inbreuken werden vastgesteld, maar ook een dealer en geseinde persoon werden gevat.

De ploegen van de zone Rode stelden zich dinsdagavond op langs de Zoniënwoudlaan voor een verkeerscontrole. In totaal werden 609 bestuurders op hun snelheid gecontroleerd en daarvan reden er 116 te snel. Bij verdere controle werden nog tal van inbreuken vastgesteld zoals gebruik van de gsm achter het stuur, rijden met vervallen keuring of zonder gelding rijbewijs enzovoort. Tot slot weren ook een geseinde persoon en een drugsverkoper van de straat geplukt door de agenten. Die laatste bleek een grote hoeveelheid cannabis op zak te hebben.