Geslaagde tussenkomsten!

Sint-Genesius-Rode, 15/05/2019:

– Woensdagnamiddag werd de politie door een aandachtige man aangesproken. Hij zag twee jongens snel wegstappen van een woning, waar er net werd ingebroken, in de Driesbosstraat. De interventieploegen zetten hun patrouille te voet verder in de vluchtrichting van de verdachten en komen nog een jongen tegen die hen de verdere vluchtrichting aanwijst. Uiteindelijk kunnen de twee jongens geïntercepteerd worden in de Dragonderstraat. Na identificatie zijn ze overgebracht naar het commissariaat en werden ze verhoord. Het verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat hun betrokkenheid is bij deze feiten.

– Woensdagavond werd een gesignaleerde man aangetroffen door de PZ Ukkel/W-B/Oudergem. Deze persoon werd door de Politiezone Rode gezocht voor het plegen van de diefstal van een voertuig met geweld op 27 april 2019 in de Brouwerijstraat in Drogenbos. De verdachte werd naar het commissariaat van Sint-Genesius-Rode overgebracht en werd verhoord door de lokale recherche van de politiezone. Na contact te hebben genomen met het parket, is de man ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter.